In december 2016  gaven wij een presentatie voor woningcorporatie De Bouwvereniging. In deze presentatie lieten wij zien hoe wij zonnepanelen op uw dak kunnen plaatsen. Omdat woningcorporatie De Bouwvereniging onze presentatie goed vond, werkten wij het plan verder uit. Uiteindelijk kregen wij de opdracht!

Op 20 maart 2017 verstuurden wij de eerste brieven voor de opnames. Een week later zijn we met de opnames gestart. Heeft u ook een brief gekregen van ons voor de opname? En kunt u niet op dit tijdstip. Op mijn.mensonides.nl wijzigt u uw afspraak.

Op Vrijdag 14 April 2017 organiseren wij van 16:00 uur en 20:00 uur een open dag. U bent van harte welkom in het Informatiecentrum aan de Industrieweg 4 te Harlingen.Ook kunt u bij ons in het informatiecentrum een werkend demomodel zien.

19 april 2017 plaatsen wij de eerste panelen. Benieuwd wanneer wij bij u zonnepanelen plaatsen? Doe de postcodecheck