Het project Zon op je Huis! in Harlingen is in volle gang. In totaal verduurzamen wij in opdracht van woningcorporatie De Bouwvereniging 1.850 huurwoningen.

 

100 woningen voorzien van zonnepanelen met optimale opbrengst

Deze week (week 20 – 2017) wordt de 100e woning alweer voorzien van zonnepanelen. Deze bewoners besparen daarmee direct op de energierekening.

Om de besparing voor de bewoners te optimaliseren, wordt op elke zonnepaneel een micro-omvormer geplaatst. Een micro-omvormer zet de opgewekte energie van zonnepanelen om in bruikbare stroom. Normaal gesproken wordt de opbrengst van de zonnepanelen bepaald door de zwakste schakel, ofwel het zonnepaneel in de schaduw. Doordat er bij dit project op elke zonnepaneel een micro-omvormer wordt geplaatst, heeft eventuele schaduw op één zonnepaneel geen effect op de gehele stroom opbrengst.

 


Zonnepanelen Boeierpad – Harlingen
Foto: Chris Schuil

 

Planning

Op dit moment zijn er dagelijks +/- 15 man aan het werk in de Schepenwijk – Klipperstraat. De kop is eraf en wij kijken uit naar het vervolg van dit project. Meer informatie over de planning vindt u hier.

 

 

Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Geen huurwoning van woningcorporatie de Bouwvereniging maar wilt u wel profiteren van de voordelen van zonne-energie. Vraag direct een offerte aan.

  • Besparing op uw energierekening
  • Duurzame energie
  • Zonnepanelen van het A-merk Astronergy uit Duitsland
  • De nummer 1 producent van zonnepanelen
  • 12 jaar systeemgarantie
  • 30 jaar opbrengst garantie

Vraag hier direct een persoonlijke offerte. En begin ook met besparen.