Tot 2023 zelfde tarief voor stroom zonnepanelen

Goed nieuws voor zonnepanelen bezitters en de mensen die nog twijfelen aan het nemen van zonnepanelen: het tarief dat particulieren krijgen voor de zonnestroom die ze aan het energienet leveren, blijft tot 2023 hetzelfde.

 

Tot dat jaar ontvangen ze evenveel voor de stroom die ze met hun zonnepanelen leveren, als dat ze betalen voor de stroom die ze verbruiken. Dat heeft minister Henk Kamp van Economische Zaken bekendgemaakt. Eerder waren er plannen om vanaf 2020 de vergoeding voor stroom van zonnepanelen te verlagen. Zo’n 450.000 huishoudens hebben zonnepanelen op hun dak.

 

Het hele nieuwsbericht leest u hier op Nu.nl en hier op Nos.nl.

 

 

Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Profiteer ook van zonne-energie.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

  • Besparing op uw energierekening
  • Duurzame energie
  • Zonnepanelen van het A-merk Astronergy uit Duitsland
  • De nummer 1 producent van zonnepanelen
  • 12 jaar systeemgarantie
  • 30 jaar opbrengst garantie

 

Vraag hier direct een persoonlijke offerte. En begin ook met besparen.