• 466 huizen voltooid
  • 1384 huizen te gaan
  • 25% voltooid

 

 

Voordat de bouwvak begint, zijn er meer dan 500 huurwoningen voorzien van zonnepanelen.

 

Het is bijna bouwvak en zoals het er nu naar uitziet zijn er dan meer dan 500 woningen van woningcorporatie De Bouwvereniging Harlingen voorzien van zonnepanelen. Wanneer de 500ste wordt gehaald is even afhankelijk van de weersomstandigheden van deze week en volgende week.

 

Zon op je Huis tijdens de bouwvak

Tijdens de bouwvak maandag 7 augustus t/m vrijdag 25 augustus ligt het werk op het dak even stil. Het binnenwerk en opleveringen zullen wel doorgaan. Na de bouwvak kunt u ook weer regelmatig een update van ons verwachten over de voortgang van het plaatsen van zonnepanelen.

Week 29 (maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli)

Om de zonnepanelen op het dak te krijgen wordt er gebruik gemaakt van een verreiker. Helaas was de verreiker van ABS Steigerbouw uit Leeuwarden tijdelijk defect. Gelukkig konden we gebruik maken van de diensten en verreiker van Jelle Bruinsma maandagmiddag!

 

Deze week zijn wij aan het werk in de volgende straten met het plaatsen van zonnepanelen:

  • F. Domela Nieuwenhuisstraat
  • Nolenstraat (plat dak) 
  • A.S. Talmastraat
  • G.A. Brederodestraat

 

Oplevering zonnepanelen:

  • Pieter Jelles Troelstrastraat
  • Grettingalaan
  • F. Domela Nieuwenhuisstraat
  • Nolenstraat (platdak) 

 

 

Planning

Vul hier uw postcode en huisnummer in voor de actuele planning en zie direct wanneer uw zonnepanelen worden geplaatst.