Waarom zonnepanelen?

  • Milieuvriendelijk
  • Lage energierekening
  • Lange levensduur
  • Weinig onderhoud

Contactgegevens

Het project Zon op je Huis is afgerond. Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met Mensonides Installatie.

 

Mensonides Installatie

Hermesweg 7

8861 VN  Harlingen

 

T. 0517 – 41 26 58

I. www.mensonides.nl

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Weekend
Gesloten

Veelgestelde vragen

Woont u niet in een huurwoning, maar wilt u wel zonnepanelen op uw huis? Dat kan! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Offerte aanvragen

Aan het plaatsen van de zonne-panelen zijn geen kosten voor u als huurder. Als Bouwvereniging vinden wij het belangrijk dat onze woningen betaalbaar blijven en het zelf opwekken van zonne-energie helpt daarbij. Uw energienota zal daardoor veel lager zijn, dus dat scheelt u in uw portemonnee. Met het plaatsen van zonnepanelen leveren we ook een bijdrage aan een duurzamer samenleving.

Nee, u hoeft geen (extra) verzekering af te sluiten.

Nee, de zonnepanelen hebben geen invloed op de hoogte van uw huurtoeslag.

Nee, de zonnepanelen hoeven niet schoon gemaakt te worden. Op de zonnepanelen zit een speciale laag waardoor het vuil niet blijft zitten. Na een regenbui zijn de zonnepanelen weer schoon.

Nee, de zonnepanelen en omvormers op u dak maken geen geluid.

De Bouwvereniging verbeterd ook de isolatie van de woningen. Dit gebeurt bij planmatig onderhoud. In 2020 zijn alle woningen van De Bouwvereniging beter geïsoleerd (gemiddeld energielabel B).